Menu
Nieuwsoverzicht

Gebed voor de vervolgde kerk vrijdag 9 juni

22 mei 2023

625x gelezen

UDDEL – Op honderden plekken in Nederland, België en andere landen staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Iran, Syrië en Vietnam.

“Willen jullie voor ons bidden” dat is de veel gestelde vraag van vervolgde broeders en zusters wereldwijd.

Op zondag 4 juni is het de ‘Zondag voor de Vervolgde Kerk’ en in deze week wordt ook de landelijke actie ‘De Nacht van Gebed’ georganiseerd door OpenDoors.

Daar doen we ook in Uddel weer aan mee en in deze gebedsbijeenkomst wordt in de zaal bij de kerk gehouden op D.V. 9 juni, aanvang 21.00 uur. Er is vrije inloop, u mag komen en gaan wanneer u wilt. Rond 24.00 uur zal het ongeveer afgelopen zijn. Tijdens de samenkomst besteden we aandacht aan medegelovigen in enkele landen die het moeilijk hebben, er zal gebed zijn, schriftlezing en samenzang. We nodigen u allen uit om mee te doen met deze avond!

Kinderen kunnen na de dienst op zondag 4 juni een pakketje meenemen dat speciaal voor hen gemaakt is, waardoor zij er ook kennis mee kunnen maken.

Kijk ook eens op www.opendoors.nl/over-open-doors/evenementen/nacht/

Iedereen is hartelijk welkom! Bertha, Gijsbert, Jan en René
Plaats: Zaal van de Hervormde Gemeente, Garderenseweg 2
Datum/tijd: D.V. 9 juni, aanvang 21.00 uur tot ongeveer 24.00 uur

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX