Menu
Nieuwsoverzicht

Gebak voor de Noord Riezenweg

19 oktober 2020

482x gelezen

UDDEL – De Noord Riezenweg is de eerste straat in Uddel waar meer dan 35% van de huishoudens de keuze heeft gemaakt voor glasvezel! Zaterdagochtend 17 oktober werden die huishoudens die zich hadden aangemeld verrast met een heerlijke taart van Bakkerij Schreuder.

Ook voor de rest van Uddel blijven de aanmeldingen binnen stromen. Inmiddels staat Uddel op 20% en dat is een geweldige tussenstand!! Nog 106 aanmeldingen en Uddel zit op de 35%.

Mocht je nog twijfelen over het afsluiten van een jaarabonnement voor glasvezel om zo gratis een glasvezelaansluiting in huis te krijgen, kies dan voor het goedkoopste abonnement. Bij Caiway betaal je EUR 323,70 voor een jaarabonnement (dan heb je een snelle internetverbinding met 250 Mbit/s up- en download, maar geen TV of telefoon). Sluit je af via www.juliana-uddel.nl, dan krijg je ook nog eens EUR 25 op je bankrekening gestort. Kortom: een slimme manier om aan je glasvezelaansluiting te komen. Na dat jaar kun je altijd switchen van provider of je pakket aanpassen.

Mocht je behoefte hebben aan extra informatie of hulp bij het afsluiten, neem dan gerust contact op met Henk Davelaar (hdavelaar@hd-c.nl of 06 – 50 84 50 85) of meld je bij de bus van Delta Fiber die op dinsdag 19 en 27 oktober van 10.00 tot 18.00 uur bij het Blanke Schot staat.

Mocht er volgende nog een aanmeldavond georganiseerd worden in het Blanke Schot, dan hoort u dat spoedig via Juliana Uddel.

Op naar de 35%!

Vragen? Stel ze mij gerust!

Kees Zwaan
Stakeholderscoördinator Delta Fiber
06 – 20 1984 60 of kees.zwaan@deltafibernetwerk.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX