Menu
Nieuwsoverzicht

Fysiotherapie Midden Veluwe opnieuw de beste in de omgeving

29 oktober 2016

2

UDDEL   –    Vrijdag 28 oktober is Fysiotherapie Midden Veluwe met vestigingen in Uddel, Garderen, Voorthuizen en Elspeet er wederom in geslaagd om de Plus status te behouden na een goed doorlopen audit. Iedere 2 jaar wordt de praktijk bezocht door auditoren van de KIWA waarbij de praktijk dient te voldoen aan alle strenge eisen welke er door de verzekeraars worden gesteld.

Het zijn niet alleen de locaties, maar de dossiers welke het geheel een inspannende klus maken. Esther Leewis (praktijkhouder) van Fysiotherapie Midden Veluwe is dan ook zeer in haar nopjes met het behaalde resultaat. We hebben wederom laten zien, dat we voor deze regio met onze specialisaties met kop en schouders er boven uitsteken.Komend jaar zal er een nieuw procedure worden opgestart welke de opvolger moet zijn voor de afgelopen audits.

Esther ziet ook dit met vertrouwen tegemoet, en geeft aan dat het gehele team van 16 therapeuten weer een uitstekende prestatie heeft neergezet welke uiteraard op gepaste wijze is gevierd.

www.fysiotherapiemiddenveluwe.nl

tekst en foto’s: Fysiotherapie Midden Veluwe

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX