Menu
Nieuwsoverzicht

Fruytier in actie voor Uddel

24 juni 2016

9

UDDEL   –   Dit cursusjaar heeft de Fruytier in Uddel geld opgehaald voor verschillende doelen in Uddel omdat de vestiging 20 jaar bestaat. Hier is voor gekozen om de contacten met de Uddelse bevolking en instanties positief luister bij te zetten!

Het geld was bestemd voor  Zorgsteunpunt Koningin Wilhelmina Hof, Adullam Kroonheim en kortverblijfhuis J.P. van den Bent stichting.

Door alle leerlingen is in totaal € 15.500 euro opgehaald. Dit is gedaan door middel van het maandagmorgengeld maar ook door diverse acties zoals een lessenmarathon in het team vmbo en in het team havo/lyceum! Ook staat er nog een sponsorloop gepland. Met de lessenmarathon kwamen de leerlingen ’s morgens om vier uur op school en ze bleven tot tien uur ’s avonds. Naast dat er veel geld opgehaald is tijdens de lessenmarathons was het natuurlijk ook erg gezellig.

Woensdagmorgen 22 juni was het moment om de opbrengst bekend te maken. Alle leerlingen stonden op het schoolplein en vanaf het dak zijn de opbrengsten per spandoek bekend gemaakt. De instanties die het geld kregen, waren heel enthousiast. Kroonheim gaat van het geld een elektrische rolstoelfiets kopen, Kort Verblijf koopt er een gymtoestel van voor hun bewoners en Koningin Wilhelminahof gaat het besteden aan nieuw meubilair.

We hopen dat ze er lang en veel plezier van zullen hebben!  

Tekst en foto’s: Jacobus Fruytierschool Uddel

 
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX