Menu
Nieuwsoverzicht

Flink meer aantal abonnees voor nieuwsbrief Erfgoedplatform Apeldoorn

9 januari 2020

APELDOORN – Stichting Erfgoedplatform Apeldoorn (EPA) nam begin 2018 de digitale nieuwsbrief Ruimte voor Erfgoed over van de afdeling Cultuur van de Gemeente Apeldoorn. Inmiddels is het aantal abonnees bijna verdrievoudigd tot ruim 1100.

Stichting EPA is in de gemeente Apeldoorn de verbindende schakel tussen 17 Apeldoornse Erfgoed-organisaties. Iedere organisatie is op een specifiek erfgoed onderdeel actief met het levend houden en promoten van de Apeldoornse cultuurhistorie en bouwkunst voor hun eigen leden en andere belangstellenden.

De stichting EPA organiseert, steunt en brengt organisaties en activiteiten samen zoals het Historisch Café, de Open Monumenten Dagen, exposities, lezingen en wandel/fietsroutes langs het erfgoed in de gemeente.

In nieuwsbrief Ruimte voor Erfgoed wordt niet alleen nieuws en de activiteitenagenda beschreven, ook wordt aandacht besteed aan (Apeldoorns) erfgoed via de rubriek Uit het Geheugen van Apeldoorn en in 2020 in de nieuwe rubrieken Apeldoorns Belle Epoque en 75 jaar vrijheid in Apeldoorn. Laatstgenoemde rubriek laat zien wat er 75 jaar geleden in de Apeldoornse Courant stond. Iedereen kan zich gratis abonneren op Ruimte voor Erfgoed via www.erfgoedplatformapeldoorn.nl (menu Nieuwsbrief).

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX