Menu
Nieuwsoverzicht

Fietscity Dijkgraaf viert haar vijfde verjaardag!

8 december 2017

4

UDDEL   –   Woensdag13 december bestaat Fietscity Dijkgraaf in Uddel al 5 jaar. Antonie Dijkgraaf, eigenaar van Auto en Fietscity Dijkgraaf, herinnert zich de opening nog als de dag van gisteren. ‘Vijf jaar is voorbij gevlogen! We hebben een mooie periode achter de rug. We hebben veel mensen in de omgeving blij kunnen maken met een nieuwe of gebruikte fiets.

Daarnaast is onze werkplaats sterk gegroeid. U kunt er terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken en types fietsen van stadsfietsen tot mountainbikes en elektrische fietsen. In het assortiment onderdelen en accessoires vind je bij ons ook alles wat je nodig hebt als het om fietsen gaat. 

De Fietscity formule is sinds oktober 2017 onderdeel van Dynamo Retail Group, de meest toonaangevende en grootste fietsketen in de tweewielerbranche. Door deze samenwerking hebben wij toegang tot een zéér grote voorraad fietsen. Dus staat een door u gewenste fiets niet in onze eigen voorraad? Vraag ons dan om de levertijd. Meestal kunnen we binnen enkele dagen de gewenste fiets leveren!

 

E-bike specialist

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij ons sterk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij inmiddels veel ervaring hebben met de E-bike. Heeft uw E-bike een probleem of een storing? Valt de fiets zomaar uit? Ondersteuning niet voldoende? Accu snel leeg? Breng de fiets dan naar Fietscity Dijkgraaf of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Wij onderzoeken uw fiets en komen daarna met een reparatieadvies en bijbehorende offerte.

 

Accu 4-4-2-tester
In onze werkplaats is het ook mogelijk om een E-bike accu en de acculader te laten testen. Eerst wordt de acculader getest op de juiste laadspanning. Vervolgens testen we de accu met de 4-4-2 accutester. Nadat de accu is ontladen geeft de tester direct de capaciteit van de accu weer. Na de test ontvangt u van ons duidelijke uitleg en een grafiek met alle meetwaarden op papier. Dit complete proces duurt drie tot vier uur. Daarna wordt de accu weer helemaal opgeladen.

Fietsverhuur
Ook voor fietsverhuur kunt u bij Fietscity Dijkgraaf in Uddel terecht. Fietscity Dijkgraaf verhuurt Stadsfietsen, Mountainbikes en Elektrische fietsen. Wilt u een fiets huren? Kijk op www.fietsverhuuruddel.nl of bel 0577-401402.

Wie jarig is trakteert!
Fietscity Dijkgraaf heeft van 13 december t/m 23 december speciale verjaardag acties:

Actie 1: Stapelkorting op accessoires

Actie 2: Hoge kortingen op collectie fietsen van 2017

Actie 3: Bij besteding van € 50,- of meer een gratis slagroomtaartje.

Actie 4: 30 euro korting op een uitgebreide wintercheck voor de fiets.

 

Zie voor meer informatie ook onze actieflyer of kijk op onze vernieuwde website fietscitydijkgraaf.nl. Deze website is alweer aangepast voor het nieuwe fietsseizoen! En daarnaast zijn wij te volgen op www.facebook.com/fietscitydijkgraaf.

Wij nodigen iedereen van harte uit in onze winkel aan de Elspeterweg 34 in Uddel, besluit Antonie Dijkgraaf.

 

Fietscity Dijkgraaf

Elspeterweg 34

3888 MV Uddel

0577-401402
www.fietscitydijkgraaf.nl
www.fietsverhuuruddel.nl
 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX