Menu
Nieuwsoverzicht

Fiets met Kor tegen de Cauberg op en steun het KWF

18 juli 2017

5

UDDEL – Wel eens tegen de Cauberg opgereden met de fiets? De bekende berg uit de Amstel Gold Race. Nooit gedaan en het lijkt u wel wat om eens te doen? Dinsdag 25 juli op de zomermarkt in Uddel krijgen jong en oud de kans om de laatste kilometer van de Cauberg te fietsen. Met een stijgingspercentage van 14% en dat is geen peuleschil.

Kor van den Hardenberg uit Uddel kan uw droom om doen uitkomen, hij staat dan op de zomermarkt in Uddel met een grote legertent. In die tent staan een paar fietsen en een groot scherm. Op het scherm staat de laatste kilometer van de klim van de Cauberg geprojecteerd. Het is dan aan u en jou de taak om zo snel mogelijk boven te komen. Men wordt voorzien van een sportdrankje om nog beter te presteren. Er zijn mooie prijzen mee te verdienen. Voor de kinderen zijn er o.a. kaarten voor het Klimbos te winnen.

Kinderen mogen meefietsen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Deelname kost voor kinderen € 3,00.

Voor de volwassenen zijn er voor de mannen een diner voor twee personen te winnen en ook voor de meefietsende vrouwen is er een diner voor twee personen te winnen. Verder zijn ook nog mooie prijzen te winnen. Deelname voor volwassenen is € 5,00.

Het Uddelse bedrijfsleven is er spontaan op ingesprongen en heeft vele prijzen ter beschikking gesteld.

Er komt ook een groot bord te staan waarop men een visitekaartje kan bevestigen. Hiervoor vraagt Kor een minimale bijdrage van € 15,00 per visitekaartje. Hij heeft al een groot aantal visitekaartjes in ontvangst mogen nemen. Het is een mooie gelegenheid om uw bedrijf op een aantrekkelijke manier, en voordelig, voor het voetlicht te brengen.

U/ jij wilt niet op de racefiets, er staat een melkbus en daarin mag u ook een bijdrage doen.

Het is al jaren een wens van Kor van den Hardenberg om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker.

“Toen ik hoorde van de Alpe d’HuZes, dacht ik, als sportief schaatser en wielrenner: dat is net iets voor mij”, zegt Kor van den Hardenberg. “Maar ja, dan probeer je het te plannen en dan kan het door omstandigheden niet doorgaan. Nou dan maar bij het jubileum van mijn racefiets, toen de racefiets 25 jaar werd. Het lukte weer niet”.

Maar nu moet het er dan eindelijk van komen. Op 7 juni 2018 gaat Kor van den Hardenberg de strijd aan. Hij gaat dan de Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. De top van deze berg heeft een hoogte van 1860 meter. Kor hoopt de Alpe d’Huez zes keer te beklimmen. Kor wil ervoor strijden om dat te bereiken. Hij wil er voor strijden net als al die mensen die getroffen zijn door kanker of die getroffen gaan worden. Onderzoeken moeten doorgaan, zodat kanker uiteindelijk geen dodelijke ziekte meer is. En daarvoor is geld nodig. Kor van den Hardenberg wil daar graag een steentje aan bij dragen.

Hij hoopt dat u en jij hem daarin wilt steunen en dat kan al op dinsdag 25 juli op de zomermarkt in Uddel.

Het is de bedoeling dat Kor van den Hardenberg zijn ervaringen gaat bijhouden op een blog op de site:

www.opgevenisgeenoptie.nl/actiepagina.

Doneren kunt u vanaf 1 oktober 2017. Het geld gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding. Door het nieuwe Anti Strijkstok Beleid gaat elke euro die binnenkomt direct naar het KWF, en daar gaat het om.

Mensen met kanker moeten figuurlijk een hele berg beklimmen in het genezingsproces, maar u en jij kunt een bijdrage leveren voor de onderzoeken, door de laatste kilometer van de Cauberg te beklimmen.

Kor van den Hardenberg staat op de zomermarkt met zijn tent aan de Van Waalswijkweg.

korvandenhardenberg@gmail.com

06-25304109

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX