Menu
Nieuwsoverzicht

Fennie, Ferdinand en Nelleke krijgen bronzen speld voor meer dan 10 jaar inzet voor KWF

4 november 2023

887x gelezen
4

UDDEL – Fennie van den Top, Ferdinand Kok en Nelleke van Vliet hebben een bronzen speld gekregen voor meer dan 10 jaar inzet voor KWF Kankerbestrijding. Deze onderscheiding werd overhandigd als
waardering voor al het werk wat ze als vrijwilligers hebben gedaan. Door de inzet van vrijwilligers zoals Fennie, Ferdinand en Nelleke kunnen we kankerpatiënten helpen aan een beter leven met en na kanker.

Als blijk van waardering voor al het werk wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan, is de onderscheiding overhandigd. Zij zijn één van de vele vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor KWF en dat waarderen we enorm. “We zijn alle collectanten in Uddel heel dankbaar voor hun inzet”, zegt Gerdien Boeve, voorzitter van wijk Uddel. En als je de kans krijgt om een vrijwilliger te eren voor meer dan 10 jaar inzet voor KWF is dat toch best bijzonder.”

Het belang van vrijwilligers
KWF Kankerbestrijding zet zich in om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Maar KWF kan dit niet alleen! Vrijwilligers zijn hierbij van uiterst belang. Zonder vrijwilligers kan er geen collecte plaatsvinden en kan er op die manier dus geen geld worden opgehaald voor kankeronderzoek. Vrijwilligers zorgen voor een beter leven met en na kanker!

Meld je aan
Wil jij je net als Fennie, Ferdinand en Nelleke ook inzetten voor een beter leven met en na kanker? Meld je dan aan als vrijwilliger via 06-20256629 (Gerdien Boeve)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX