Menu
Nieuwsoverzicht

Felle branden

4 januari 2024

1624x gelezen
7

ELSPEET – Op 1 januari gaan opnieuw de pagers af van de brandweerlieden van Uddel. Ditmaal om ondersteuning te verlenen aan brandweer Elspeet met het groot watertransport bij een felle woningbrand aan de Oude Hof in Elspeet.

Op 3 januari rond 19.00 uur breekt er weer brand uit in Elspeet. Brandweer Elspeet wordt opgeroepen voor een containerbrand bij de Da Costa School. De brandweer komt ter plaatse en ziet een containerbrand die is overgeslagen op de houten gevel van de school. Er wordt direct groot opgeschaald met korpsen uit Uddel, Nunspeet, Garderen en Apeldoorn (hoogwerker). De brand wordt bestreden en wordt in korte tijd onder controle gebracht. De containers waren diezelfde dag weer op hun gebruikelijke plek teruggezet nadat ze eerder weggezet waren tijdens de jaarwisseling. Dankzij de snelle inzet van de korpsen kon de rest van de school behouden blijven. De schade is aanzienlijk.

Foto’s: Brandweer Uddel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX