Menu
Nieuwsoverzicht

Feestelijke opening Fonteyn Outdoor Living Mall

19 mei 2017

1

UDDEL / MEERVELD   –   Het goede nieuws is je vast niet ontgaan. Op tweede paasdag werd Fonteyn officieel heropend! Verschillende media hebben er aandacht aan besteed. Want we zijn ontzettend trots op het eindresultaat: de nieuwe showroom staat als een huis.

Heb je die dag ook zo genoten van alle lekkere hapjes en drankjes die werden aangeboden? Op deze manier, en met onze zeven specialiteiten, probeerden we een ware beleveniswereld te creëren. Tuinhuizen, tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, sauna’s en zwembaden werden aan je gepresenteerd.
 

Maar het blijft natuurlijk niet bij die ene dag. Je kunt de rest van het jaar ook gewoon al het moois in onze showroom komen bewonderen. Dus… als je nog niet geweest bent willen we je graag uitnodigen om een bezoekje aan Fonteyn te brengen.

Wat hieraan vooraf ging:
In juli 2016 werd Fonteyn getroffen door een enorme brand. Sindsdien zijn alle medewerkers hard aan de slag gegaan om alles zo snel mogelijk weer op te zetten. Op tweede paasdag dit jaar was het zover: de dag waarop we aan jou weer het volledige assortiment konden laten zien. Met blijdschap openden we de deuren voor je. En dat zullen we, dag in dag uit, blijven doen.

We hopen je zo snel mogelijk (weer) te mogen verwelkomen. 

 

tekst en foto: Fonteyn Outdoor Living Mall

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.