Menu
Nieuwsoverzicht

Fantastische morgen bij Twilmij in Stroe

11 september 2017

28

UDDEL    –    De Manneninloop Uddel is maandagmorgen 11 september 2017 op bezoek geweest bij Twilmij in Stroe. Zij werden daar allerhartelijkst verwelkomt door Wim van Rhee ( oud inwoner van Uddel ) met koffie en koek. 

Wim van Rhee gaf een uitleg over het bedrijf Twilmij, wat voor bedrijf het is en de doelstellingen die men nastreeft. –Twilmij is een bedrijf dat ontwikkelt en produceert hoogwaardige kernen en premixen voor de diervoedingssector in Noord West Europa. Nutritionele kennis, veiligheid, gedreven mensen en moderne bedrijfsprocessen vormen de kern voor uw en ons succes. Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Als producent van premixen voor de diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu.

Dit uit zich in een sterke focus op klantwensen, kennisontwikkeling en productinnovatie. Het uit zich ook in moderne bedrijfsprocessen, solide kwaliteitsborging, uitstekende after sales service en een open bedrijfscultuur, die ruimte biedt aan eigen initiatieven.

Vanuit een sterke betrokkenheid en in samenspraak met afnemers en toeleveranciers creĆ«ren de medewerkers permanent waarde voor diervoeding. Twilmij heeft de ambitie om toonaangevend te zijn en grenzen te blijven verleggen. Groei is geen doel op zich, maar vloeit voort uit hub bijdragen aan de resultaten van afnemers. Dat vormt al meer dan 50 jaar de kern voor succes.– (bron: twilmij.nl )

Hierna kregen de ruim dertig mannen uit Uddel een rondleiding door de fabriek. Gezien de grote groep werd die in drie groepen gesplitst. Met bewondering werd door de Uddelnaren gekeken naar het produktieproces, hoe het allemaal in zijn werk gaat en je zou misschien denken dat je in een ‘herrie’ terechtkomt maar dat is geenszins het geval. Men kan op een normale manier met elkaar communiceren. De reacties waren dan ook zeer positief van de mannen uit Uddel. Men heeft met verwondering en respect gekeken en genoten van deze interessante rondleiding bij Twilmij. Na afloop kreeg nog een aardige verrassing mee naar huis.

De volgende Manneninloop is op maandag 2 oktober a.s.

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.