Menu
Nieuwsoverzicht

Familieberichten op Uddel.info

17 november 2021

1057x gelezen

UDDEL – In de afgelopen jaren zijn er regelmatig verzoeken gekomen van inwoners van Uddel of het mogelijk gemaakt kon worden om familieberichten te plaatsen Uddel.info.

Om het animo onder de bevolking daarvoor te peilen heeft er onlangs een Poll op Uddel.info gestaan. Daar is massaal op gereageerd. Voor het merendeel van de mensen zou de mogelijkheid tot het plaatsen van familieberichten een meerwaarde hebben.

De ondernemersvereniging heeft besloten hier gehoor aan te geven. Sinds een tijd is het mogelijk om familieberichten te plaatsen op Uddel.info. Geurtje van den Hoek zal zich gaan inzetten voor deze pagina. Het is mogelijk haar te contacten via tel. 06 – 238 44 816 of via e-mail: geurtjevdhoek@outlook.com.

Ook kunt u zelf een bericht op de site laten plaatsen. Hoe dat werkt?

  • Selecteer in het hoofdmenu de pagina familieberichten
  • Klik op de button ‘bericht plaatsen’
  • Vul de gegevens zo volledig mogelijk in.
  • Het is mogelijk een PDF toe te voegen, bijvoorbeeld van een geboortekaartje, jubileumkaart of rouwkaart.
  • Als laatste klik je op de knop familiebericht plaatsen. Let op: Het bericht staat nu nog niet gelijk online maar moet eerst nog goedgekeurd worden door de beheerder van.

We hopen dat het toevoegen van deze pagina bijdraagt aan de sociale cohesie in ons dorp.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX