Menu
Nieuwsoverzicht

Fabiënne neemt afscheid van Uddel.info

16 augustus 2022

1539x gelezen

Afgelopen maand heeft Fabiënne van de Kolk afscheid genomen als reporter van Uddel.info. Ze hoopt na jaren studeren aan een vaste baan te beginnen en gaat wat verder van Uddel af wonen. Deze baan combineren met werk voor Uddel.info wordt lastig voor haar. In de afgelopen jaren heeft ze deel uit gemaakt van het redactieteam en heeft veel teksten en artikelen verzorgt voor op Uddel.info.

Namens het bestuur kreeg Fabiënne een ‘Uddels pakket’. Vanaf deze plaats wil de redactie van Uddel.info Fabiënne hartelijk bedanken voor haar inzet voor Uddel.info en daarmee ook tegelijk het hele dorp.

Helene Vos hoopt in de toekomst haar werkzaamheden op zich te nemen. Graag willen we de redactie van Uddel.info nog verder uitbreiden. Vind jij het leuk om af en toe een artikeltje te schrijven voor Uddel.info? Wellicht volg je een journalistieke opleiding en kan het werk voor Uddel.info een mooie aanvulling zijn voor je CV. Of je bent gepensioneerd en vindt het leuk om je op deze manier in te zetten voor de Uddels samenleving.  Ben jij zo iemand of ken jij zo iemand?  Stuur dan even een berichtje naar redactie@uddel.info.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX