Menu
Nieuwsoverzicht

Expositie Atelier De Paardenstal druk bezocht

3 oktober 2015

177x gelezen
10

UDDEL     –     Van 30 september tot en met 3 oktober waren er de open dagen van Atelier De Paardenstal in Uddel. Iedereen was welkom in het nieuwe atelier van de Uddelse kunstenares Stijntje Loedeman aan de Veenkamp. Zij exposeerde er haar prachtige schilderijen, waarop ze natuur treffend in beeld brengt. 2015 is het Vincent van Gogh jaar. Als ode aan Vincent van Gogh heeft Stijntje Loedeman ‘de Aardappeleters’ van Van Gogh nageschilderd op ware grote. Een knap staaltje vakmanschap. Naast de schilderijen van Stijntje hingen er ook prachtige portretschilderingen van haar dochter Henrike. Zij heeft zonder twijfel de talenten van haar moeder geerfd. Verder waren bronzen beeldjes van Bea Roozendaal. Zij is net als Stijntje lid van de Kunstgroep Veluwe. Kunst moet je zien, kunst laat zich niet makkelijk in woorden vangen.

Stijntje Loedeman was zeer verheugd en verrast door de grote belangstelling tijdens deze expositie. Iedereen werd verwelkomt met een kop koffie. Mensen kwamen overal vandaan, maar veel belangstellende kwamen uit Uddel.

Glas beschilderen

Tijdens de herfstvakantie geeft Stijntje Loedeman drie middagen les in glasschilderen. De donderdagmiddag is al helemaal volgeboekt. Voor de dinsdagmiddag, 20 oktober, en de woensdagmiddag, 21 oktober, kunt u / jij zich nog opgeven. Dit kan via e-mail: dloedeman@kliksafe.nl  of  tel. 06-11841606.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX