Menu
Nieuwsoverzicht

Excursie Manneninloop bij Hop Metaalconservering

6 juni 2022

907x gelezen
1

UDDEL –  Bij de eerst volgende excursie zullen we afreizen naar Barneveld om een bezoek te brengen aan Hop Hekwerken, zoals wij het in de volksmond noemen. Inmiddels is hekwerken maar een klein onderdeel van het bedrijf. Men is veel meer gespecialiseerd in poedercoaten en verzinken. Vandaar ook de naam Metaalconservering.

De ondernemer van dit bedrijf, Jan Hop, toonde al op jonge leeftijd handelscapaciteiten te hebben. In Uddel heeft hij op verschillende locaties zijn bedrijf gehad, maar na jaren werd het allemaal te klein.

Vervolgens is hij verhuisd naar Barneveld (industrieterrein Hasselaar) waar hij meer uitbreidingsmogelijkheden had. Daar is hij inmiddels ook al een keer verhuisd wegens gebrek aan ruimte. Meer dan 110 mensen verdienen hier hun brood. We kennen het bedrijf nu zoals het is gelegen naast de snelweg A1. Wat daar allemaal gebeurt, is voor een ieder van ons een vraag.

Om dat te weten te komen, moet u zeker deze ochtend meegaan, want dan wordt er iets verteld door deze gedreven ondernemer en laat hij ook een gedeelte van het productieproces zien. En.. wat zijn zijn plannen voor de toekomst? Het belooft een leerzame, maar bovenal ook een interessante morgen te worden.

Als u deel wilt nemen, dan graag opgeven per mail voor 9 juni 2022 bij gijsvanroekel@hetnet.nl of d.debruin@kliksafe.nl. Telefonisch opgeven mag natuurlijk ook. Onderaan de uitnodiging staan de telefoonnummers.

Het is de bedoeling dat ieder daar op eigen gelegenheid naar toe gaat. Natuurlijk kunt u met elkaar meerijden. Probeer onderling zoiets te regelen. Als vervoer een probleem is, kunt u altijd een van de onderstaande nummers bellen. Dan gaan wij het proberen te regelen.

MAANDAG 13 JUNI – HASSELAARSEWEG 108 – 9.30u tot 11.30u

Vanaf de Hasselaarseweg staat een van ons u op te wachten hoe u naar het parkeerterrein van Hop Metaalconservering moet rijden. Vanaf het parkeerterrein wordt u verder begeleid naar de kantine.

Samenvatting
Naam: Hop Metaalconservering ( Jan Hop )
Waar: Hasselaarseweg 108, Barneveld
Wanneer: maandag 13 juni 2022
Tijd: 9.30u – 11.30u

Met vriendelijke groet,

Gijs van Roekel 401516 of 06 21446046
Kees Roos 06 33379132
Dries de Bruin 401819 of 06 55024936

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX