Menu
Nieuwsoverzicht

Erik-Jan Vos gaat de uitdaging met de Mount Ventoux aan

7 september 2017

1

UDDEL / NUNSPEET    –   Van 13 tot en met 17 september gaat Erik-Jan Vos naar la France! Hij gaat met Stichting WIEL het project MVOW doen (Mont Ventoux On Wheels). Zee gaan in totaal met 100 mensen daar naar toe en vanuit zijn woonvorm de Espalier in Nunspeet gaan er 2 begeleiders mee en nog een cliënt.

Erik-Jan:”Er zijn drie redenen waarom ik mee doe. Ten eerste dat ik het heel erg leuk vind om samen met deze groep te trainen voor één doel, het halen van de top van de Mont Ventoux. De tweede reden is dat er na mijn ongeluk, acht jaar geleden, gezegd is dat ik nooit meer zou kunnen lopen/fietsen/op mezelf wonen dus ik ga nu laten zien dat ik een Uddelse ben en 22 kilometer die berg op ga lopen! En de derde reden is dat ik maar één echte droom heb en dat is dat ik ooit weer op een vrachtwagen mag rijden!”

Mijn zijn sterke wilskracht en zich niet neerleggen bij wat doktoren zeiden heeft Erik-Jan gebracht waar hij nu is. Weer kunnen lopen en praten en meedoen met het project Mount Ventoux On Wheels. Zijn doelstelling om vrachtwagen te mogen rijden is een volgende uitdaging voor Erik-Jan waar hij met veel passie naar toe werkt.

Van SBS6 hebben ze ook opnames van Erik-Jan gemaakt deze week, die worden komende week uitgezonden.

Erik-Jan: “Ik ga voor niets minder dan goud!

Er is één motto voor Erik-Jan en die staat ook op de vrachtwagen van zijn vader: ‘En doorrr!’

Erik-Jan vanuit Uddel succes en geniet ervan in Frankrijk.

facebookpagina van Erik-Jan:  klik hier        

foto: facebook Erik-Jan

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX