Menu
Nieuwsoverzicht

En de winnaar is: Team Mouw van de Bosch

4 juni 2016

77

UDDEL    –   Op Sportpark De Zandsteeg in Uddel was het vandaag goed toeven voor de deelnemende teams en de toeschouwers van het Uddel 1224 toernooi. In 1992 werd het voor de eerste keer georganiseerd door de SV Prins Bernhard in het kader van UTTILOCH 1200. Dat was in 1992 meteen een succes en het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie geworden en niet meer weg te denken in Uddel. Het was dus dit jaar voor de 25e keer. Vijf teams van het eerste uur doen nog steeds mee, wat natuurlijk wel wat zegt over het toernooi. Twintig teams hadden zich dit jaar aangemeld en die werden verdeeld over vier poules. Om 9.00 uur kwamen de eerste teams al in actie.

Het is een mooie, ook door het prachtige weer, en een sportieve dag geworden aan De Zandsteeg. Toen alle poulewedstrijden gespeeld waren moesten winnaars van de poules uitmaken wie in de finale terecht kwamen. Dat werden de teams Mouw van de Bosch en De Groene Boys. Het bleef onbeslist en moest de beslissing dus komen uit nemen van strafschoppen. Hierin bleek het team Mouw van de Bosch de betere en mochten zij de wisselbeker in ontvangst nemen. Dat is voor hen de vijfde keer dat zij de wisselbeker mee naar huis mogen nemen. De andere keren was in 2006, 2008, 2012 en 2014.

Na de finale was er een speciaal optreden zijn van ┬┤tismawajewendBand.

De organiserende vereniging Prins Bernhard heeft de vele voetballiefhebbers weer een mooie dag bezorgd, mede ook door de inzet van de vele vrijwilligers.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX