Menu
Nieuwsoverzicht

Elvira Westerbroek zal op meerdere Nederlandse kampioenschappen staan

28 oktober 2019

5

UDDEL – Afgelopen zomer is Elvira afgereisd naar Limoges, Frankrijk. Daar nam ze deel aan de Internationale Cup met 1300 atleten vanuit 13 landen. Elvira is geeindigd op de 32e plek, een prestatie waarvan ze nooit had durven dromen. Ze heeft verschillende nieuwe vrienden gemaakt, binnen het Nederlandse team, maar uit vrienden vanuit Japan, TsjechiĆ« en nog vele meer landen.

Op naar het volgende internationale avontuur. Volgend jaar staat Blanes, Spanje op het programma, maar of Elvira dan mee doet, is nog even afwachten. Ze gaat er samen met haar coach zeker aan werken, want dit smaakt naar meer!

Na Limoges, is er een week vakantie gehouden en toen werd er vollop getraind voor het naseizoen. Ook voor de plaatsingen voor het NK verliepen de wedstrijden goed. Tijdens haar routine verblufte ze zichzelf en haar coach Ria. Bij haar dance is ze eenmaal gevallen. Uiteindelijk is Elvira geplaatst voor het NK. De voorrondes zijn 16 november, in Almere. Daar probeert ze een plaats te behalen voor de runner-up van de NBTA.

Aanstaande zaterdag 2 november zullen de MBGF kampioenschapen in ’t Harde gehouden worden, waar Elvira zal uitkomen in de volgende klasse:

AP JEUGD 3

ARTISTIC N3 JUNIOR

TWIRLING 1 – BATON N3 JUNIOR

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX