Menu
Nieuwsoverzicht

Elvira en Roos ssuccesvol in Kerkdriel

11 juni 2018

6

UDDEL   –   Afgelopen zaterdag 9 juni stonden de zusjes in een warme sporthal in kerkdriel . Die ochtend mocht Roos met haar Ap jeugd 2 de wedstrijd openen  met haar show, de jury beloonde haar met een zilveren medaille en tevens behaalde Roos  plaatsingspunten voor de MBGF bondskampioenschapen a.s. november in ’t Harde. Vlak na dit optreden mocht Roos weer de vloer op en dit keer met haar 1-baton n5 8-11 jarige de jury vond dit goed genoeg voor wederom zilver medaille om plaatsing Nk te behalen kwam roos net een aantal tiende tekort.maar blij was roos zeker met de behaalde resultaten.

Even later kwam Elvira de vloer op zij mocht uitkomen in de klasse AP jeugd 2 het was een grote groep in deze klasse Elvira zetten een geweldige show neer maar niet genoeg om bij de top 3 te behoren wel een mooie score weten te behalen en ook wist zij zich te plaatsen voor de bondskampioenschapen zoals haar zusje Roos. Na dit optreden moest Elvira snel weer de vloer op voor haar 1-baton N3 de jury was onder de indruk van haar routine en beloonde Elvira met Goud en tevens plaatsings punten voor het  NK-NTSB  bij deze bond heeft Elvira al plaatsing Freestyle behaald tijdens de wedstrijd in Apeldoorn en nu dus ook voor haar 1-baton !!

A.s week worden de laatste puntjes op de i gezet voor Elvira haar 1-baton routine zaterdag zal Elvira deelnemen in Almere aan een grote internationale wedstrijd  van de NTSB, samen met nog een aantal teamleden, Elvira  zal dan uitkomen met haar 1-baton N3.

30 juni zullen de zusjes na Wezep gaan dan is het de laatste wedstrijd van de NBTA  voor de zomervakantie, de training gaat gewoon door want in september zullen ze weer de wedstrijd vloer op moeten .

Wel zal haar coach Ria en teamlid Richard deze zomer na Florida gaan voor het WK twirlen. Wat voor Elvira natuurlijk alleen nog maar een droom is.

 

tekst en foto’s: Gerlinde den Besten

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX