Menu
Nieuwsoverzicht

Elektrische duo fiets geleverd bij Uddel Samen

8 januari 2024

1563x gelezen
2

UDDEL – Vrijdag 5 januari 2024 leverde Antonie Dijkgraaf (Fietscity Dijkgraaf) onze prachtige elektrische duo fiets af bij de Wilhelminahof.

Dankzij subsidie van de gemeente Apeldoorn en Fietsmaatjes Apeldoorn (Peter de Vries) konden we deze fiets een paar maanden geleden bestellen.

Een enthousiast team maakt mogelijk dat inwoners van Uddel tegen een geringe vergoeding de fiets kunnen gebruiken om, samen met een mantelzorger of vrijwilliger van Uddel Samen, te gaan fietsen. Naast elkaar zittend en fietsend kun je volop genieten van Uddel en omgeving.

Binnenkort leggen wij jullie uit hoe het reserveren werkt; houd Uddel.info dus in de gaten.

Op de groepsfoto zien jullie, van links naar rechts, het team dat zorgt dat de fiets gebruikt kan worden: (Antonie Dijkgraaf), Gerard van Milligen, Wim van der Heijden, (Peter de Vries), Kees Zwaan, Renée van Buuren, Wilrie Multem en Nico van den Broek.
Op de andere foto zien jullie de eerste enthousiaste gebruiker, Rein Schouten, samen met Kees Zwaan (voorzitter Uddel Samen), onder toeziend oog van de teamleden, de fiets uitproberen.

We wensen jullie alvast veel fietsplezier.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX