Menu
Nieuwsoverzicht

EHBO Elspeet-Uddel-Vierhouten start cursus

16 augustus 2018

1

UDDEL   –   Kijk niet langer toe. Regelmatig gebeurt er wat. Ook in Uddel, Elspeet en in de omgeving. Een verkeersongeluk, een kind in de buurt die van de trampoline is gevallen, een onwelwording of een buurtbewoner die door een wesp gestoken is en zich niet lekker voelt. Noem maar op. Wat doet u en wat kunt u doen? Toekijken? Is niet langer nodig. Volg een EHBO cursus en u leert wat u doen moet. En wat u juist niet doen mag.

Dit jaar is er weer een cursus EHBO. Nog voor het einde van het jaar kunt u een diploma EHBO halen. Inclusief reanimatie en het gebruik van een AED. De avonden zijn op dinsdag en we beginnen in het tweede deel van september.

Kosten zijn totaal ca € 159,-. Cursusmateriaal, koffie en het diploma; het zit allemaal bij deze prijs in. Veel werkgevers vergoeden deze kosten als u bereidt bent u op het werk ook als EHBO-er beschikbaar te stellen.

De EHBO vereniging Uddel-Elspeet-Vierhouten start bij voldoende deelname deze opleiding in Uddel.

Opgeven kan bij:

Martie van Voorden  –  tel: 0577-401870

Peter van ’t Slot          –  tel: 0577-492162

Martie en Peter zijn ook de instructeurs die de cursus geven.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX