Menu
Nieuwsoverzicht

Eerste steen onthuld op Kroonheim

25 mei 2019

Onder het toeziend oog van bewoners, medewerkers en genodigden is op vrijdag 24 mei jongstleden de eerste steen onthuld om de nieuwbouw op Kroonheim te vieren. Op Kroonheim in Uddel, een locatie van Stichting Zorg Adullam, wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw woongebouw. De steen is samen met bewoners Mark Slijkhuis en Aart Werkman, onthuld door drs. P.H.D. van Ree welke lid is van de Raad van Toezicht.

De onthulling van de steen vond plaats bij de bouwplaats van het nieuwe woongebouw, welke naar verwachting begin 2020 in gebruik wordt genomen. Tevens komt er in het woongebouw een aparte logeergroep voor logés. Na een welkomstwoord door de locatiemanager en een toespraak door de Raad van Toezicht is de steen onthuld. “Een moment van dankbaarheid dat de bouw voorspoedig is gestart. Zowel onze bewoners als medewerkers zien er naar uit het woongebouw in gebruik te mogen nemen”, aldus de locatiemanager.

Dagactiviteitencentrum
Wanneer deze bouw is afgerond zal op de plek van het oude woongebouw het nieuwe dagactiviteitencentrum worden gebouwd. Het dagactiviteitencentrum bestaat uit vier activiteitengroepen, een werkplaats en een winkeltje. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijk dagactiviteitencentrum welke voor de zomer 2018 al geplaatst is. In dit project is A&E Architecten uit Bunnik verantwoordelijk voor het ontwerp en Born Architecten uit Sommelsdijk voor de uitvoering. Naar verwachting wordt het dagactiviteitencentrum begin 2021 in gebruik genomen.

Adullam Gehandicaptenzorg
Adullam is een groeiende identiteitsgeboden organisatie voor het bieden van gehandicaptenzorg. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelt die identiteit en is het richtsnoer voor haar normen en waarden. Adullam verleent binnen 16 zorglocaties zorg aan ruim 500 zorgvragers. Op diverse dagactiviteitencentra, kinderdagcentra, woonvoorzieningen, logeerhuizen en instellingen bieden ruim 500 medewerkers intensieve 24-uurszorg, begeleiding, verzorging, behandeling en verpleging. Meer informatie vindt u op www.adullamzorg.nl.

Tekst/foto: Mathilde van Roekel

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX