Menu
Nieuwsoverzicht

Eén stichting en drie verenigingen uit Uddel doen mee met Rabo ClubSupport

7 september 2022

449x gelezen

UDDEL – Ook dit jaar organiseert de Rabobank de Rabo ClubSupport voor verenigingen, clubs en stichtingen.

‘Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen/stichtingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken’, schrijft de bank op haar site.

Uit Uddel doen de volgende stichting en verenigingen mee:

Uddel Samen: Als bestedingsdoel kiezen zij voor de aanschaf van meubilair voor de dagbesteding. Door een uitbreiding van onze activiteiten hebben we namelijk meer meubilair nodig.

Muziekvereniging Juliana: Zij willen het geld graag gebruiken voor ledenwerving. We willen nieuwe (jeugd)leden gratis lessen kunnen aanbieden. Ook moeten we instrumenten leasen tijdens de proefperiode.

Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf: Twee jaar geleden is aan de Harderwijkerweg een Bijenstand ingericht met veel bloeiende planten, plaatsen voor bijenkasten en een gebouwtje voor bijeenkomsten van groepen. Afgelopen jaar is een waterbron geslagen en er kan stroom worden opgewekt. Nu willen zij met de bijdrage uit Rabo Clubsupport de bijenstand verder inrichten met grote weerbestendige informatieborden over het leven van honingbijen en wilde bijen; ook willen zij de inrichting van het gebouwtje verder verbeteren.

Paardensportvereniging De Hunneruiters: Het belangrijkste voor de rijvereniging is hun paardrijbak. Daarom willen ze het geld dat ze ontvangen, besteden aan onderhoud van hun rijbak. Zij willen o.a. graag een manegebakvlakker voor achter een auto of tractor, de bodem verbeteren, de verlichting vervangen en de omheining onderhouden.

Stichtingen, verenigingen, clubs zijn onmisbaar in een gemeenschap, ook in Uddel. Zij zorgen voor onderlinge verbondenheid, voor sociale contacten tussen jong en oud.

Bent u lid van de Rabobank, breng dan uw/jou stem uit op één of meerdere van de Uddelse deelnemers aan deze prachtige actie, RaboClubSupport, om hun doel te kunnen verwezelijken. Stemmen kan tot en met 27 september 2022 op: Rabo ClubSupport – Rabobank

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX