Menu
Nieuwsoverzicht

Een deelauto in Uddel

20 december 2019

383x gelezen
2

De meeste weten wel dat het hebben van een eigen auto niet altijd even goedkoop en duurzaam is. De deelauto kan een oplossing zijn. Een deelauto is handig als je af en toe een auto nodig hebt. Omdat je `m gemakkelijk voor een paar uur of een dag kunt huren. Vanaf vandaag kun je ook gebruik maken van een deelauto in Uddel. Ruim 500.000 mensen maken al gebruik van een deelauto én dat worden er steeds meer.

Vanaf nu kan je in Uddel een deelauto gebruiken. Mijn zakelijk deelauto van Stapp.in staat hier in de wijk en kan door iedereen gebruikt worden. Mijn auto wordt nu alleen gebruikt voor woon-werk verkeer. In de weekenden, vakanties of tijdens een thuiswerkdag staat mijn auto vaak stil. Dat is natuurlijk zonde én misschien heeft u op dat moment wel net een auto nodig! Bij de start zal de deelauto daarom meestal beschikbaar zijn in de avonden en weekenden. Echter, als de deelauto in Uddel een succes is zal er snel een extra deelauto bijkomen!

Waar vind ik de deelauto?
De deelauto staat altijd op dezelfde locatie zodat je nooit hoeft te zoeken naar de deelauto. Dit is op de parkeerplaats naast de Grote Geezenhegge 30.

Hoe gebruik ik de deelauto?
Dat is heel eenvoudig, via de Stapp.in app kan je een account aanmaken. Als je een account aangemaakt hebt kan je alles regelen in de app. Je koopt er bijvoorbeeld je rij-tegoed, dit betaal je via IDEAL en kan je dan meteen gebruiken. In de app kan je een reservering aanmaken voor de tijd wanneer je de auto nodig hebt. Je ziet dan automatisch of de auto beschikbaar is.

In drie stappen op weg:
1. Download de Stapp.in app
Als je de deelauto wilt gebruiken, download je eerst de app via de App Store of Google Play. Via de app kan je álles regelen om de deelauto te gebruiken. Zoals het reserveren, openen en sluiten van de auto en het betalen van je rit.
2. Registreer jezelf
Voordat je het eerste ritje kunt gaan boeken moet je jezelf eenmalig registreren. We hebben een aantal gegevens nodig. Zoals NAW-gegevens en een copy van je rijbewijs. Het registreren kost je ongeveer 5 minuten.
3. Maak je reservering
Wanneer je geregistreerd bent kan je via de app eenvoudig je eerste rit reserveren. Je kunt via de app zien of en wanneer de auto beschikbaar is. Je kunt de deelauto op elk moment reserveren, of dat nou een maand of een minuut van tevoren is.

Wat kost het?
Om de Stapp.in deelauto te gebruiken koop je vooraf rij-tegoed. Eigenlijk een soort prepaid-autorijden. Per uur betaal je €4,- en €0,25 per kilometer. Het maximale dagtarief is €32,- exclusief kilometers, je betaalt dus nooit meer dan 8 uur per dag, Om een reservering te kunnen maken, heb je vooraf wel voldoende rij-tegoed nodig op je account.

Meer informatie
Op de website van Stapp.in www.stappin.nl/uddel vind je meer informatie over autodelen. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met:
Heidi Kok
Marketeer – Stapp.in
06-57598028
Heidi@stappin.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX