Menu
Nieuwsoverzicht

Eén jaar boekhandel De Schans

31 januari 2015

6

UDDEL    –    Een jaar geleden, op 1 februari 2014, zijn Reinard en Michelle Oudendorp gestart met boekhandel De Schans aan de Harderwijkerweg in Uddel. Nu een jaar later willen ze dat niet ongemerkt voorbij laten gaan dat ze één jaar bestaan. Een jaar als jonge ondernemers waarin ze als pioniers in ondernemersland hun stappen zetten. Ze hebben veel ervaring opgedaan en zullen die ervaringen in de toekomst weer gebruiken naar de klanten toe, om ze nog beter van dienst te zijn.

Was het op het personnlijke vlak niet altijd een gemakkelijk jaar, maar dit eerste jaar was zakelijk een succesvol jaar voor Reinard en Michelle. Michelle: “Wij zijn blij met steun van de Uddelse bevolking en van de mensen uit de omgeving, wij zijn hen daar zeer dankbaar voor”.  Boekhandel De Schans heeft in het afgelopen jaar het fundament gelegd om een mooie toekomst op te kunnen bouwen. Ze voorzien zeker in een behoefte als boekhandel in Uddel en omgeving.

Zaterdag 31 januari was Adri Burghout aanwezig om zijn boeken te signeren. Hij is een bekende en succesvolle schrijver en illustrator. Er was zaterdag ook veel aandacht voor de kinderen. Het zijn de lalnten van de toekomst. Zij konden zelf een boekenlegger maken en een illustratie maken bij een verhaaltje. Er was veel belangstelling voor.

Voor informatie over boekhandel De Schans: www.boekhandeldeschans.nl 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX