Menu
Nieuwsoverzicht

Dwars denken met Guido Thys

23 november 2022

687x gelezen
9

UDDEL – Dinsdagavond 22 november heeft de jaarlijkse netwerkavond van Uddel onderneemt plaats gevonden. Deze avond was georganiseerd in samenwerking met Ondernemend Elspeet en de Garderense ondernemersvereniging. Na twee jaar geen netwerkavond te hebben gehad, waren nu zo’n 60 ondernemers aanwezig.

Na een korte introductie door de voorzitter van Uddel Onderneemt, was eerst het woord aan Patrick Hulshof van de gemeente Apeldoorn. Hij riep de ondernemers uit het gebied GEUS (Garderen, Elspeet, Uddel Speuld) op om actief samen te werken met gemeente, provincie en waterschap. Sinds dit jaar is Living lab Geus van start gegaan. Voor meer informatie zie ook de website www.livinglabgeus.nl

Aansluitend informeerde Frank van de Kolk van Uddels Belang de aanwezigen over gesprekken die gevoerd zijn met het Rijksvastgoedbedrijf over de ontwikkelingen in Nieuw Milligen. Er werd onder andere duidelijk gemaakt hoe ondernemers uit de regio betrokken kunnen worden bij de bouwplannen en aanverwante zaken die de komende jaren vorm zullen krijgen. Voor meer informatie hierover kunnen ondernemers zich melden bij de voorzitter van Uddel Onderneemt, Herman van Dalfsen.

Vanaf dat moment was de eer aan Guido Thys om de ondernemers wat mee te geven m.b.t. ondernemen in de 21e eeuw. Met de nodige humor vertelde Thys dat we ons vooral niet moeten blind staren op de huidige omstandigheden. Elke tijd heeft zijn uitdagingen. Wat voor een ondernemer vooral van belangrijk is, is het perspectief van waaruit je zaken bekijkt. Een andere wijze les: Je core business is niet het belangrijkst, maar je core essence. Wat drijft je om te doen wat je doet.

Met pakkende beelden wist Thys de ondernemers te boeien. De interactie tussen hem en de zaal hield hij

zelf mooi in de hand, door zelf de vragen te stellen die hij logischer wijs uit de zaal kon verwachten en deze ook gelijk te beantwoorden.

Als afsluiter van de avond was er voor de ondernemers nog uitgebreid gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en drankje, waar goed gebruik van werd gemaakt.

Ben jij ook ondernemer in Uddel, maar nog geen lid van Uddel Onderneemt? Lijkt het je mooi om regelmatig met andere ondernemers wat te ondernemen of te organiseren? Meld je dan eenvoudig aan via deze link: https://uddel.info/ondernemersvereniging/

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX