Menu
Nieuwsoverzicht

Drukke winterfair Uddel

7 december 2016

60

UDDEL    –     Het was woensdagavond 7 december op de winterfair in Het Blanke Schot een drukke bedoening. Winkeliers uit Uddel maar ook uit Barneveld hadden hun kraam opgezet en lieten de bezoekers proeven van de lekkernijen die maakten. Van gebak tot een lekker stukje vlees of een lekker visje en zelfgemaakte patè, maar ook die van een fruit houden konden er terecht. Van kleding tot handwerken, en voor gezelligheid en sfeer in huis waren er twee kramen van bloemisten. De makelaar in huizen en wie een rondje wou fietsen, ze waren allemaal aanwezig. Er was voor ieder wat wils. De deelnemende winkeliers en bedrijven kijken dan ook tevreden terug op deze avond, die zeker voor herhaling vatbaar en ook goed in de smaak viel bij de bezoekers.

Na afloop was er de trekking van de verloting waar prachtige prijzen te verdienen waren. De hoofdprijs was een fiets en die ging naar mevrouw Jongetjes. Zij was niet aanwezig en kon dus de fiets niet in ontvangst nemen. Dat zorgde bij veel bezoekers voor het nodige commentaar, omdat men van mening dat men aanwezig moest bij de trekking, zo niet dan ging de prijs naar een ander.

Misschien dat de organisatie uitleg kan geven hoe het precies ziet met deze voorwaarde verbonden aan de trekking.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX