Menu
Nieuwsoverzicht

Doorbreek het uitstelgedrag

22 maart 2024

1494x gelezen

UDDEL – Doorbreek het Uitstelgedrag, meld je nu aan en start met afvallen op 2 april met Lifestyle Change! En daar hoort ook bewegen bij, en dat doen we gewoon in Uddel, bij Wilma van den Hoorn aan de Hullenkampweg 31, heerlijk buiten!

Hoe vaak heb je tegen jezelf gezegd: “Morgen begin ik” of “Maandag ga ik écht van start” met afvallen? Dit soort uitstelgedrag kan een serieuze impact hebben op onze gezondheid. Uit recent onderzoek van het CBS blijkt dat maar liefst 51% van de inwoners van Nederland (> 20 jaar) kampen met overgewicht! 16% van de mensen boven de 20 jaar hebben obesitas en 4% valt in de categorie Morbide Obesitas! Een nieuw record, en niet één waar we blij mee moeten zijn! Reden te meer om niet langer uit te stellen en NU de beslissing te nemen dat je het roer om wilt gaan gooien.

Herken je het patroon van goede bedoelingen die aan het einde van de dag vervagen? Het is tijd om dat uitstelgedrag te doorbreken en daadwerkelijk te investeren in een gezondere toekomst.

Wat maakt Lifestyle Change anders?

✅ Geen Uitstel Meer! Ons programma begint op 2 april, en het is de perfecte gelegenheid om de excuses van morgen en maandag achter je te laten.

✅ Voedings- en Mindsetlessen: Het programma biedt uitgebreide voedingslessen en mindsettrainingen, waardoor je niet alleen fysiek verandert, maar ook je relatie met voeding transformeert.

✅ Betrouwbaar en Bewezen: Onze gemotiveerde coaches hebben zelf de Lifestyle Change doorgemaakt. Dit is geen tijdelijke oplossing, maar een duurzame verandering.

✅ Begrijp je Brein: Ontdek waarom ons brein soms met ons aan de haal gaat en krijg inzicht in de psychologische aspecten van gezondheid en gewichtsverlies.

✅ Van Dagelijkse Uitstel naar Directe Actie: Begrijp waarom je steeds opschuift en ontwikkel een mindset die je ondersteunt bij het nemen van directe actie.

✅ Voel je Energieker in Slechts 8 Weken: 2 keer per week gaan we bewegen, in Uddel aan de Hullekampweg, we beginnen laagdrempelig, iedereen kan meedoen.

✅ Gebaseerd op ‘Nooit meer Dik’ van Olav Pranger: Lifestyle Change Nederland heeft zijn basis in het inspirerende boek ‘Nooit meer Dik’ van Olav Pranger, waarmee duizenden mensen al positieve veranderingen hebben ervaren.

Niet Morgen, niet maandag, maar NU!

Het CBS-onderzoek benadrukt de urgentie om nu actie te ondernemen. Het is tijd om de excuses achter je te laten en vandaag te investeren in je gezondheid. Niet morgen, niet maandag, maar NU! Schrijf je in voor Lifestyle Change Nederland en ontdek hoe je in 8 weken niet alleen fysiek transformeert, maar ook je relatie met voeding en gezondheid herdefinieert.

📅 **Startdatum: 2 april 2024**
📍 **Locaties: Harderwijk, Ermelo, Uddel, Heino**

Wacht niet langer! Bezoek onze website www.lcnederland.nl of bel/whatsapp met 06-44858077 en zet vandaag de eerste stap naar een gezonder, energieker leven. Geen excuses meer, alleen actie!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX