Menu
Nieuwsoverzicht

Doelpuntenrijk oefenpotje Prins Bernhard tegen vv Nagele

22 augustus 2021

560x gelezen

Prins Bernhard oefende zaterdag tegen vv Nagele. In een leuk en sportief duel stelden de polderbewoners in blessuretijd de overwinning veilig. Eindstand 3-4.

Trainer Ferdinand van de Lang had maar liefst 18 spelers tot zijn beschikking waaronder een aantal debutanten. In een gelijk opgaande wedstrijd werden door beide ploegen verschillende varianten uitgeprobeerd.

Volgende week zaterdag spelen de oranjehemden wederom thuis. Tegenstander is dan Gorssel. De geel-zwarten getraind door Donovan Tegelaar spelen eveneens in de 4e klasse. De ploegen troffen elkaar één keer eerder. Twee seizoenen geleden was dit in competitieverband. In Gorssel werden toen de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde in een 2-2- gelijkspel. De return is nooit gespeeld van wege Covid-19.

De wedstrijd op Sportpark ‘De Zandsteeg’ begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Erik Blokker uit Harderwijk.

 

Foto: Matthijs van Leest

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX