Menu
Nieuwsoverzicht

Doe mee! KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten

17 juli 2019

2

OPROEP: Voor het KWF-collecteteam in Uddel zoeken we nog een aantal collectanten. Met slechts 3 uurtjes van je tijd draag je actief bij aan kankeronderzoek. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 1 t/m 7 september.

Sandra is een van de 80.000 collectanten van KWF. “Ik collecteer, omdat ik het onderzoek naar kanker belangrijk vind. Maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt deze ziekte. Als ik een beetje kan helpen, dan geeft mij dat een goed gevoel.”

Over KWF Kankerbestrijding
1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. En jaarlijks sterven in Nederland maar liefst 45.000 mensen door deze ziekte. KWF Kankerbestrijding wil graag dat dit verandert. Daarom financieren en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden we beleid en delen we kennis over kanker en de behandeling ervan. Het KWF-collecteteam van Uddel draagt hieraan bij door geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Collecteer ook mee
Tijdens de KWF-collecteweek zetten ruim 80.000 collectanten door het hele land zich in. Elke euro die zij ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecteweek is dus van levensbelang. Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, zijn we op zoek naar nieuwe collectanten in Uddel. Collecteer mee! Meld je aan via kwf.nl/collecte

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX