Menu
Nieuwsoverzicht

Diverse uitrukken voor Brandweer Uddel

11 september 2023

1320x gelezen
10

UDDEL – Brandweer Uddel kwam in een week tijd 4x in actie voor diverse meldingen. De eerste melding, op dinsdag 5 september betrof een tilassistentie. Na een val in het bos moest een persoon met breuken met behulp van de brandweer naar de ambulance worden gedragen. Op woensdag 6 september volgde de tweede melding, dit keer voor een bermbrand aan de Flevoweg, dit bleek een stofwolk te zijn.

Zaterdag 9 september aan het einde van de middag zijn er twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Aardhuisweg. Door nog onbekende oorzaak is er een auto met 2 personen frontaal tegen een boom gebotst. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De brandweermannen moesten een deur verwijderen om een persoon uit de auto te halen. Beide personen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De zwaar beschadigde auto is weggesleept. Dit was de 3e melding.

Zondagochtend kwam de 4e melding binnen voor een dier in nood. Een kalf was in de put terecht gekomen en moest met behulp van mankracht en de veetakelwagen van Brandweer Elspeet uit de put gehaald worden.

De veelzijdigheid van het korps komt in een week tijd zo mooi naar voren.

Foto’s Brandweer Uddel

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX