Menu
Nieuwsoverzicht

Dit zijn de winnaars van prijzentrekking Winterweken Uddel

19 december 2020

17

UDDEL – De feestelijke Winterweken van Uddel waren opnieuw een groot succes. Een hele reeks prijzen werden zaterdagavond verdeeld over de deelnemers van de actie. In verband met de huidige lockdown verliep de prijzentrekking zonder publiek.

Organisator Frank Boeve trok de kaartjes samen de met Egbert Jan van Bel, voorzitter van Ondernemersvereniging Uddel. De eerste prijs, 100 euro shoptegoed in Uddel, is gegaan naar Peter van Rhee uit Uddel. De tweede prijs, 50 euro shoptegoed, is voor Janneke van Kempen uit Ermelo. De derde prijs, 25 euro shoptegoed, gaat naar José van Asselt uit Uddel.

Winnaars uit Uddel kregen zaterdagavond de prijzen thuisbezorgd. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers: Boekhandel de Schans, Kapper Ab, La Rose, La Jumelle, Slagerij van Rhee, Winkeltje van Jannetje , Slagerij Boeve, Bakkerij Schreuder, Coop Schouten, Fietscity Dijkgraaf, Cafetaria de Viersprong en Kapsalon Willy.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX