Menu
Nieuwsoverzicht

Deel je nieuws met Uddel.info

11 april 2016

1

UDDEL   –   De nieuwe website van Uddel.info is inmiddels al weer een tijdje actief. Recent zijn er nog diverse aanpassingen aan de website gedaan.

Zo is de gebruiksvriendelijkheid van de website verbetert, met name voor tablets en smartphone’s. De agendapagina heeft een update gehad en sinds kort is het ook mogelijk filmpjes op de site te plaatsen.

Nieuws delen:

Heb je nieuws waarvan jij denkt dat het wat is voor Uddel.info? 
Deel het dan via de button rechts bovenaan de pagina. Je mailt je nieuws dan rechtstreeks naar de redactie. De redactie kijkt of het geschikt is voor plaatsing en zal het nieuws dan op Uddel.info plaatsen. Dat kan een jubileum zijn, een activiteit van je club , vereniging  maar ook ander nieuws wat betrekking heeft op Uddel.
 

Vacaturebank

Uddel.info beschikt sinds kort ook over een eigen vacaturebank. Uddelse bedrijven die lid zijn van de ondernemersvereniging kunnen hun vacatures hier op plaatsen. Als bezoeker van Uddel.info is het heel eenvoudig om op een vacature te solliciteren. Ga naar de pagina Vacatures en ervaar hoe eenvoudig het solliciteren in zijn werk gaat.

Bedrijf in beeld

Op de homepage is tevens de rubriek ‘bedrijf in beeld’ geplaatst.  Met enige regelmaat zullen hier nieuwe reportages van bedrijven worden geplaatst, zodat de bevolking van Uddel goed op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de Uddelse ondernemers.

Heb je een eigen bedrijf, maar ben je nog geen lid van de Uddelse ondernemersvereniging?  Meld je dan aan via de bedrijvenpagina. 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX