Menu
Nieuwsoverzicht

De Vierkante Korf reikt getuigschriften uit

8 november 2017

2

UDDEL   –   De Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf uit Uddel heeft woensdag 8 november haar najaarsvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering zijn er getuigschriften uitgereikt aan de deelemers van de basiscursus bijenhouden die dit jaar is gegeven. Jammer genoeg waren niet alle deelnemers aanwezig om het getuigschrift in ontvangst te nemen. Men heeft veertien lessen gevolgd waarin men de anatomie van de honingbij leert, en hoe de taakverdeling bij een bijenvolk is. Hoe men honing moet slingeren en men krijgt een bijenvolkje tijdens de cursus. 

Bijenhouden als hobby is niet alleen nuttig voor de natuur, maar ook erg leuk om zelf te gaan doen. Het houden van een bijenvolkje in een kleine tuin is al mogelijk en het kan u ook nog eens natuurzuivere honing opleveren.

Imkers van Bijenhoudersvereniging De Vierkante Korf uit Uddel en omgeving helpen u graag om van deze prachtige hobby een succes te maken.

Januari 2018 start er weer een basiscursus bijenhouden.

De Vierkante Korf  –  facebook  voor meer informatie.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX