Menu
Nieuwsoverzicht

De top bereikt

30 december 2016

30

Complimenten van stadsdeelmanager.

UDDEL     –     De jongeren hebben de top bereikt, na opbouwen van een paar dagen, van het Oud en Nieuw vuur aan de Markveldweg tegenover de Uddelskampweg.

Was het de andere jaren zo dat men containers moest hebben om het hout in op te stapelen. Dit jaar zijn er geen containers, bleken niet stabiel genoeg. Men bouwt nu vanaf de grond en dan naar boven in de vorm van een piramide. Ze mogen tot 5 meter hoog bouwen. Er is controle, ook vanuit de gemeente Apeldoorn. Vanmorgen, vrijdag, zijn ze al vroeg met een man of vier komen kijken. Elke dag zijn ze paar keer in Uddel geweest om te kijken of het goed ging.

Ook de stadsdeelmanager van de gemeente Apeldoorn, Steven Gerritsen, kwam een kijkje nemen bij jongens. Op twitter gaf hij de jongens een mooi compliment.

“Jongens in Uddel houden zich goed aan afspraken”, is te lezen in zijn tweet over het Oudejaarsvuur. Mooi om te lezen en goed voor de toekomst.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX