Menu
Nieuwsoverzicht

De Postpiet was in Uddel

27 november 2014

493x gelezen
60

UDDEL   –   Woensdagmiddag was de Postpiet in Uddel om de post op te halen die de kinderen in de brievenbus gedaan hadden die bij bakker Schreuder in de winkel stond. Hij was niet alleen, hij had hulp van veel ‘kleine pietjes’. De postpiet wist blijkbaar miet waar hij de post op moest halen, want hij ging heel Uddel door voor hij bij die brievenbus was. Hij was op de Pr. Willem-Alexanderschool, misschien dacht hij dat als de kinderen naar school gingen ze daar de mooie tekeningen en brieven konden deponeren in een brievenbus. Bij de Wilhelminahof is hij geweest, tot groot plezier van de ‘Uddelse oudjes’. Bij de dokter was hij op bezoek, voor een pilletje misschien? Maar hij heeft toch met al zijn ‘hulppietjes’ de brievenbus bij Schreuder gevonden en kon hij de tekeningen en brieven meenemen naar Sinterklaas, die a.s. zaterdag in Uddel op bezoek komt.

Het is gebruikelijk dat Sinterklaas, als hij in Uddel aankomt, een rondgang door het dorp maakt. Maar dit jaar gaat dat door omstandigheden niet door. Het hele sinterklaasfeest zal binnen in Het Blanke Schot plaatsvinden.

Foto’s:  Sinterklaascommissie Uddel

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX