Menu
Nieuwsoverzicht

De pannekoeken vlogen de pan uit

25 juni 2016

34

UDDEL    –    Wie van fietsen houdt kon zaterdagmorgen 25 juni meedoen aan de muzikale fietssterrit van muziekvereniging Juliana uit Uddel. Het was de eerste keer dat ze een fietssterrit organiseerden. De organsatie was dan ook blij met het aantal van ruim 40 deelnemers aan deze sterrit. Er was een mooie route uitgezet langs het Bleeke Meer en via de Paleisweg naar Garderen. Vandaar door de bossen richting ’t Drie om dan in Speuld te genieten van de heerlijke pannekoeken die daar – gratis – werden gebakken voor de deelnemers. Jong en oud genoot van deze lekkkernij. Men kon net zo veel pannekoeken eten als men wilde. Ze vlogen dan ook de pan uit, van al dat fietsen had men dan ook wel trek. Het zou de sfeer bij de pannekoeken verhogen als daar een muzikale stop zou zijn, als daar een paar vrolijke noten waren te horen tijdens deze muzikale fietssterrit.

In Uddel kon men oliebollen kopen, daarvoor hadden ze een kraampje staan bij de COOP en bij bakkerij Schreuder. Ook bij de start bij Het Blanke Schot waren oliebollen te verkrijgen. Goed voor een hartige hap onderweg.

Het was mooi weer voor een fietssterrit en de deelnemers hebben zker genoten van de prachtige route.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX