Menu
Nieuwsoverzicht

‘De oudjes’ doen het uitstekend

22 mei 2018

2

UDDEL   –   Het Koersbalseizoen van de Koersbalclub ‘Voor ons Plezier’ is weer ten einde. De punten zijn  geteld en dinsdag was er nog de gelegenheid om de score te verhogen. Het werd nog spannend tussen broer Jan en zus Aaltje. Maar de zus ging met de eer strijken en Jan had het nakijken, op de voet gevolgd door zijn vrouw Jannie.

Jannie maakte de totale score van iedereen bekend en daarna volgde een verrassing. Net voor de pauze kwam Uddels Belang-voorzitter Evert-Jan van Egteren binnen en hij heeft ook nog een poging gedaan om te scoren maar dat viel hem lelijk tegen. “Het lijkt zo gemakkelijk dacht ik nog, maar het is echt lastig. Daar moet je wel even op oefenen. Daarom vind ik het zo knap dat de twee oudste dames van het gezelschap, Jo Postma (92) en Aaltje Pul (90) dit al 25 jaar elke week spelen.”

Van Uddels Belang kregen ze een fraaie hortensia en van de Werkgroep Ouderen een mooi boeket. Helemaal verrast waren ze, en dat zijn de leukste jubilarissen, terwijl Aaltje Pul ook nog de kampioene van dit seizoen bleek te zijn. Zoals de voorzitter van de Werkgroep zei: “de oudjes doen het heel goed”.

tekst en foto: Geurtje van den Hoek – Vermeer

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX