Menu
Nieuwsoverzicht

Onderlinge wedstrijden bij De Hunneruiters

2 oktober 2019

UDDEL – Paardensportvereniging De Hunneruiters spant zich weer in om voor de leden een leuke onderlinge wedstrijd te organiseren. Zowel de jeugd als de volwassen leden hebben zich alweer opgegeven en zijn druk aan het oefenen voor de onderlinge wedstrijd op 12 oktober a.s.

De dag zal 9.00u beginnen met een springparcours, gevolgd door diverse niveaus in de dressuur. De laatste deelnemer zal tegen 12.50u starten. Aansluitend is er een prijsuitreiking.

Wilt u komen kijken dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wilt u specifiek iemand aanmoedigen, kijk dan even op onze website (www.dehunneruiters.nl) voor de startlijst. Let op, deze kan door uitval op het laatst nog veranderen, dus houdt de website in de gaten voor het wijzigen van de tijden. Graag zien we u op zaterdag 12 oktober op onze onderlinge wedstrijd in de bak aan de Heegderweg, tegenover nummer 33.

 

Foto: Saud Illyas / Pexels

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX