Menu
Nieuwsoverzicht

De gezelligste markt van de Veluwe komt er weer aan

9 juli 2024

29631x gelezen

UDDEL – Traditiegetrouw bruist Uddel op de laatste dinsdag van juli weer van de gezelligheid.

Op dinsdag 30 juli staat de drukbezochte zomermarkt weer in het centrum van Uddel aan de Harderwijkerweg en de Waalswijkerweg. Het motto is niet voor niets: de gezelligste markt van de Veluwe! Waarom deze markt zo gezellig is bewijzen de talloze bezoekers die elk jaar van heinde en ver weer terugkomen. Behalve talloze kramen met cadeauartikelen, nuttige producten, kleding, boeken en originele zelf gemaakte artikelen is er natuurlijk ook van alles te vinden voor de inwendige mens. De barbecues van de lokale slagers draaien weer op volle toeren, er is lekkere vers gebakken vis te koop en natuurlijk ontbreken de poffertjes ook niet. Voor wie op de Oosterse toer wil, is er een loempiakraam.

Rondom de kerk is er een kleedjesmarkt, een ideale gelegenheid om overtollige spullen van de hand te doen. De deelnamekosten voor de kleedjesmarkt zijn € 3,00. Wie mee wil doen moet zich van te voren aanmelden via kleedjesmarktuddel@gmail.com.

Maar dat is nog niet alles: Er zijn demonstraties van de Uddelse brandweer, veel activiteiten en spelletjes voor kinderen èn volwassenen. Een houtzager laat zien hoe hij uit een boom de mooiste sierobjecten kan zagen. Het leukste Shantykoor uit Gelderland, De IJsselboei uit Brummen geeft gedurende de dag maar liefst drie optredens.

De parkeerplaatsen zijn te vinden bij Dorpshuis Het Blanke Schot en in het weiland aan de Markveldweg/Elspeterweg.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX