Menu
Nieuwsoverzicht

De Bruin Tankbouw wint kart-uitje Uddel Onderneemt

30 mei 2022

967x gelezen
4

UDDEL – Afgelopen woensdagavond 25 mei was het jaarlijkse uitje van Uddel Onderneemt naar de kartbaan in Lelystad. In de afgelopen jaren was het door corona niet mogelijk om de strijd met elkaar aan te gaan. Dit jaar was het wel weer mogelijk. Meer dan 30 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan op de natte baan. De deelnemers vormden steeds met 2 personen een team. Drees-Peter van den Broek en Arjan de Bruin van De Bruin Tankbouw gingen met de winst strijken, terwijl Team van Asselt de snelste tijd op de klokken zette.

Ondanks de natte omstandigheden werd er naast het karten ook volop genoten van een hapje en drankje. De hapjes werden bereid op een Qstove, waar de deelnemers zich ook gelijk lekker bij konden opwarmen.

Uddel Onderneemt heeft o.a. als doel om ondernemers met elkaar te verbinden en zo het onderling ondernemerschap te versterken. Ben jij ondernemer, woon en/of werk je in Uddel, Meerveld, Speuld of Nieuw Milligen en lijkt het je goed om ook lid te worden?  Kijk dan op https://uddel.info/ondernemersvereniging/

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX