Menu
Nieuwsoverzicht

De Blokhut prolongeert titel Beachvoetbal Uddel

13 juli 2018

18

UDDEL    –    Het Beachvoetbaltoernooi 2018 bij Cafe/cafetaria De Viersprong in Uddel zit er weer op. Na drie avonden van poulewedstrijden was er vrijdagavond 13 juli de finaleavond. 

Zes teams moesten uitmaken wie de beker mee naar huis mocht nemen. Er was geen finalewedstrijd, het ging erom wie aan het eind van de avond de meeste wedstrijden had gewonnen. En dat ging er soms best heftig aan toe. Onderling in het veld, maar soms ook een stevige discussie met de scheidsrechter. Maar het plezier in het voetbal was altijd de winnaar.

Aan het eind van de avond mocht het team De Blokhut uit Elspeet de handen in de lucht steken en waren zij de terechte kampioen Beachvoetbal 2018 Uddel. In 2017 hebben zij dit Beachvoetbaltoernooi ook gewonnen. Uit handen van Patrick Boeve, van Cafe/cafetaria De Viersprong, mocht het team De Blokhut de beker in ontvangst nemen.

Foto’s van 10. 11 en 12 juli:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX