Menu
Nieuwsoverzicht

De Bleeke Hoeve sluit na 15 jaar haar deuren

6 januari 2020

6

UDDEL – In de zomer van 2005 openden Ria Schipper en Riex Pot hun Bed & Breakfast aan de Garderenseweg. Nu, bijna vijftien jaar later, komt er een einde aan de Bleeke Hoeve Bed & Breakfast.

Het echtpaar kocht in december 2004 het pand dat een rijke geschiedenis kent. Zo was het tot 1961 een hotel waar zesentwintig gasten konden verblijven. In de jaren daarna stond het bekend als café-restaurant. Ria en Riex knapten het voormalige hotel volledig op tot een modern Bed & Breakfast met vijf gastenkamers, elk voorzien van eigen badkamer.

De Bed en Breakfast heeft de afgelopen vijftien jaar vele gasten mogen verwelkomen. Voor Ria en Riex was het een drukke tijd. ‘Ik heb het nog nooit zo druk gehad als de afgelopen jaren’, vertelt Ria. ‘Je moet toch 24/7 beschikbaar zijn en de gasten verzorgen.’

Terugkijkend was het een mooie tijd, maar ze gaan het niet missen. ‘Er komen weer andere, nieuwe dingen voor in de plaats,’ vertelt Riex. De Bleeke Hoeve staat momenteel te koop. Ria en Riex blijven er wonen tot een liefhebber zich aandient. Daarna verhuist het stel naar Zutphen. ‘Toch een beetje terug naar de stad,’ lacht voormalig Utrechter Riex.

Op zaterdag 11 januari willen Ria en Riex het afscheid van Bleeke Hoeve Bed & Breakfast een feestelijk tintje geven. Zij nodigen u van harte uit voor een hapje en een drankje tussen 16.00 uur en 19.30 uur.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX