Menu
Nieuwsoverzicht

De bal gaat weer rollen

18 augustus 2021

450x gelezen

UDDEL – Zaterdag 21 augustus speelt Prins Bernhard haar eerste wedstrijd sinds 10 oktober 2020. Dit is de 1e oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitie. Opponent is vv Nagele uit de Noordoostpolder. Deze club is in 1956 opgericht en valt onder District Noord van de KNVB. Peter Wiesenekker uit Nunspeet is de trainer van de hoofdmacht.

Eind jaren tachtig waren ons 1e en 2e elftal deelnemer op een groot toernooi bij vv Nagele. Onder de ouderen (50-60) van onze club wordt hier nog vaak over gesproken. Dit was destijds het gezellig uitje van de club.

Wij mogen u weer verwelkomen op Sportpark ‘De Zandsteeg’. Het is toegestaan publiek toe te laten op onze accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Frei uit Dronten.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX