Menu
Nieuwsoverzicht

De 2e Zaterdag Middag Borrel Bingo (ZaMiBoBi)

5 oktober 2021

765x gelezen

Weet u het nog? De allereerste Zamibobi van Nederland was vorig jaar zomer in Uddel. U raadt het misschien al: we hebben daar dit jaar een vervolg op.

Als afsluiting van de herfstvakantie organiseren we de 2e editie van de ZaMiBoBi op zaterdag 23 oktober,  met een gezellige familie-bingo & diner  voor het hele gezin.

Wat is de bedoeling? We spelen een paar rondes bingo, en tussen de rondes ontvangt u een ‘drie gangen maaltijd’!! En daarnaast is er voor de kinderen actief vermaak.

De inloop start vanaf 15.30 uur, dan drinken we een borrel en om 16.15 uur spelen we de eerste ronde bingo. Als deze ronde afgelopen is krijgen we ‘de eerste gang’ op tafel. Tussendoor zullen we de kaartjes verkopen voor de volgende ronde bingo. Na 3 rondes (en dus drie gangen) is er een kleine pauze. Afsluitend spelen we nog een extra ronde bingo met de grote hoofdprijs.

We zorgen dat we voor 20 uur klaar zijn, zodat u ook bij de Lampion-optocht van de Oranjevereniging kunt aansluiten !!

Wilt u meedoen? Dan wel van tevoren aanmelden. Dit doet u via deze link (Zamibobi21, https://iframe.leisureking.eu/if/36303b37a27739ff26f4fc02ac1a0c85)

De kosten zijn 13.50€ voor volwassenen en 8.00€ voor de kinderen (tot 12 jaar). Bij deze prijs zijn het eten en de eerste ronde bingo inbegrepen. Voor de kinderen bestaat het eten oa. uit patat met snack.

Dit alles gaan we organiseren met in achtneming van de corona-regels. Concreet betekent dit dat wij uw QR-code of geldig test-bewijs bij de ingang zullen checken. We zullen het aantal inschrijvingen in controle houden. Dus wees er snel bij, want vol is vol.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Geef u dan snel op, via de aangegeven link

Met vriendelijke groet,

De Drie Musketiers  (organisatie-comité Blanke Schot)

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX