Menu
Nieuwsoverzicht

Dam tot Dam Loop voor het goede doel

6 april 2024

1289x gelezen

UDDEL – Op 22 september 2024 rent Rens Schouten de Dam tot Dam Loop, een flinke hardloopwedstrijd van 16 km. Maar Rens rent niet zomaar voor zichzelf – hij rent voor zijn goede vriend Janick van de Kamp, die dagelijks vecht tegen een spierziekte. Janick ziet er misschien niet ziek uit aan de buitenkant, maar het is een moedige strijd.

Rens heeft zichzelf tot doel gesteld om als voorbereiding in de komende 6 maanden meer dan 200 km te hardlopen. Hij wil iets goeds doen en steun bieden aan Janick en anderen die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben.

Door de Dam tot Dam Loop te rennen, wil Rens laten zien dat vriendschap en solidariteit belangrijk zijn. Laten we Rens steunen in zijn inspanningen en samen geld inzamelen voor het onderzoek naar spierziekten. Voor donaties zie de bijgevoegde link. Samen kunnen we een verschil maken voor Janick en anderen die hopen op genezing.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX