Menu
Nieuwsoverzicht

Dagbesteding van Uddel Samen had een prachtige ‘open dag’

21 september 2023

1211x gelezen
16

UDDEL – Donderdag 21 september organiseerden alle ontmoetingsplekken in de gemeente Apeldoorn “open dag “.

Omdat we op een doordeweekse dag ons programma met dagbesteding hebben, nodigden we niet onbeperkt mensen uit, maar mocht elke vaste bezoeker twee personen uitnodigen: één familielid of mantelzorger en één persoon die anders nooit in de Wilhelminahof komt. Hier werd goed gebruik van gemaakt: we verwelkomden maar liefst 80 mensen die een dag(deel) dagbesteding beleefd hebben. En dat viel in de smaak!

’s Ochtends begonnen we om tien uur met koffie en cake. De voorzitter van Uddel Samen, Kees Zwaan, deed daarna een welkomstwoord en bedankte al onze vaste bezoekers voor het uitnodigen van zoveel personen. Verder bedankte hij het personeel voor de organisatie en onze kookvrijwilligers voor het bereiden van een broodmaaltijd met soep.

Kees Zwaan had ook nog een nieuwtje te vertellen: Uddel Samen krijgt van de gemeente Apeldoorn de gevraagde subsidie die nodig is voor de aanschaf van een elektrische duo-fiets. We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen met de coördinatie van de fietsritten, die met anderen willen gaan fietsen of die klein onderhoud willen doen aan de duo-fiets.

Maar liefst 70 personen gebruikten de maaltijd. Er werd bij deze maaltijd rekening gehouden met mensen die een zoutbeperking hebben. Dit doen we tegenwoordig ook bij de warme maaltijden.

Na de lunch volgde het gewone middagprogramma.

Alle bezoekers kregen een presentje mee naar huis dat was gemaakt door de deelnemers van de dagbesteding.

Vandaag was een dag dagbesteding voor deelnemers zonder indicatie. Binnenkort hopen wij ook te starten met dagbesteding voor personen die daarvoor een indicatie hebben (WMO-maatwerk). Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met 06- 43 13 03 94

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het werk van Uddel Samen? Meldt u dan aan als vrijwilliger via vrijwilligers@uddelsamen.nl

Graag verwelkomen wij u ook eens op de koffie of bij de warme maaltijd!

Hartelijke groeten van het team dagbesteding Uddel Samen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX