Menu
Nieuwsoverzicht

Dagbesteding Uddel Samen op bezoek bij Alpuro.

15 februari 2023

1431x gelezen
12

UDDEL – Woensdagochtend 15 februari waren de bezoekers van Uddel Samen te gast bij Alpuro. Dit hadden we nog te goed van toen we met het thema “boer “ bezig waren. We werden bij Alpuro hartelijk ontvangen met koffie en taart.
Veel van onze bezoekers zijn opgegroeid met “de koe en het kalf” en hebben op enigerlei wijze wel te maken gehad met Alpuro, bijvoorbeeld oud-medewerker Geurt. Daarom is het ook zo leuk om nog eens te zien wat er nu zoal gebeurt.

We kregen uitleg over het ontstaan van Alpuro en zagen een filmpje over vroeger en nu. Ook konden we van boven af de kalfjes bekijken. Er werd uitgelegd dat ze verschillende soorten voer krijgen en verschillende hokken hebben zodat men goed kan zien waarop de beestjes het het beste doen. En ook dat verschillend voer een verschillende smaak vlees geeft.

Verder vroeg de medewerker van Alpuro nog of er mensen zijn die technische (klein-)kinderen hebben. Daarmee willen ze graag in gesprek gaan, er is werk genoeg.

Wat fijn dat dit zo allemaal kan in ons dorp! Alpuro bedankt!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX