Menu
Nieuwsoverzicht

Cursus internetbankieren

29 januari 2019

UDDEL   –   Donderdag 24 januari j.l. was er in de Koningin Wilhelminahof een informatiemiddag over veilig bankieren door de Rabobank Apeldoorn en omgeving. Hieronder een weergave over de informatie van die middag.

Veilig bankieren

Sta je te kletsen bij het pinnen en heb je niet in de gaten dat er over je schouder wordt meegekeken. Of ontving je een email waarbij er naar je pasgegevens en pincode werd gevraagd? Of een verdachte SMS? Ben altijd alert, bankier veilig!   Fraude, neem contact met ons op.

Heb je iets vreemds gezien op je rekening en vermoed je slachtoffer te zijn van fraude, neem dan direct contact op met jouw bank. Hou je aan de vijf principes voor veilig bankieren Als je je aan de vijf principes voor veilig bankieren houdt, loop je minder kans om slachtoffer te worden van fraude.

*houd jouw beveiligingscodes geheim

*laat een ander nooit jouw bankpas gebruiken

*zorg voor goede beveiliging van jouw apparatuur

*controleer je bankrekening

*meld incidenten bij jouw bank en volg de aanwijzingen op.

De vijf principes voor veilig bankieren zijn opgesteld door de Betaalvereniging Nederland en de Consumentenbond. Ze gelden voor particuliere klanten van alle Nederlandse banken. Meer lezen op www.veiligbankieren.nl

Filmpje mobiele adviseurs Rabobank Apeldoorn en omgeving

 

CURSUS INTERNETBANKIEREN

Voor klanten van de Rabobank Apeldoorn en omgeving is er de mogelijkheid om in Uddel een cursus internetbankieren te volgen waarbij klanten interactief aan de slag gaan.

Heeft u hiervoor interesse?

Neem dan contact op met:

Rita Hop-van Luttikhuizen
Coördinator Koningin Wilhelminahof Uddel
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX