Menu
Nieuwsoverzicht

COOP Uddel gaat verhuizen

7 september 2016

1

UDDEL    –   De huidige Coop supermarkt Schouten gaat verhuizen van de Harderwijkerweg naar de Elspeterweg 30 – 34. Op dit adres zit al jaren Fietscity Dijkgraaf en Vakgarage Dijkgraaf. Het pand zal worden aangepast en krijgt aan de voorzijde ruimte voor parkeren.

Supermarkt en bakkerij Schouten zijn al vele jaren gevestigd aan de Harderwijkerweg 26. Op drukke momenten is er regelmatig verkeershinder en kunnen klanten geen parkeerplaats in de direct omgeving vinden. Wim Schouten vertelt: “Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuwe, betere locatie in Uddel, met voorkeur langs de Elspeterweg, waar we een nieuwe, ruimere winkel kunnen bouwen en waar ook genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zijn”.

Bouwplannen Elspeterweg: In goed overleg met de familie Dijkgraaf is er een mooi plan ontwikkeld. Het huidige gebouw wordt zodanig aangepast dat de werkzaamheden van Fietscity Dijkgraaf en Vakgarage Dijkgraaf volledig kunnen doorgaan op de huidige locatie, maar waarbij er ook ruimte komt voor een ruime moderne supermarkt met daarbij minimaal 45 parkeerplaatsen.

Plan Harderwijkerweg: Op de huidige locatie van de supermarkt wordt gedacht aan een plan met woningen, eventueel aansluitend op de seniorenwoningen aan de Essenkamp.

Goedkeuring Gemeente: Het plan gaat op korte termijn voor goedkeuring naar de gemeente Apeldoorn. De dorpsraad is al betrokken bij het idee en ondersteunt het initiatief. Er van uitgaande dat het plan wordt goedgekeurd is de verwachting dat eind 2017 de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.

Meer informatie:

Supermarkt/ Bakkerij Schouten   –  Wim Schouten  Harderwijkerweg 26     
3888 LR  UDDEL    0577 – 401203   

Vakgarage Fietscity Dijkgraaf  –  Antonie Dijkgraaf  Elspeterweg 34  

3888 MV UDDEL   0577 – 401402

                                                               

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX